/INGYEN gumicukor
INGYEN gumicukor 2017-07-11T09:07:25+00:00

Nyerj hétköznaponta Obstermann’s Természetes gumicukor válogatás-csomagot INGYEN!

Leszoktatni a gyerkőcöket az édességről, a cukorkáról, gumicukorról? Jól tudjuk, hogy szinte teljességgel lehetetlen! De mit szólnál egy 100%-ban TERMÉSZETES összetevőjű, nagyon fincsi gumicukorhoz, amit nyugodt szívvel kínálhatsz gyermekednek?  Most itt a lehetőség, hogy Ti is megkóstoljátok! Ugyanis minden hétköznap kisorsolunk a játékra feliratkozók között egy Obstermann’s természetes gumicukor válogatást, amiben minden termékünkből van egy-egy csomaggal!

Hogyan nyerhetsz?

Nagyon egyszerű! Csak fel kell iratkoznod a játékra a neved és email címed megadásával, és ha nyertél, akkor a megadott határidőig jelentkezned kell!

Honnan tudod, hogy Te vagy a szerencsés nyertes?

Minden hétköznap 10 órakor sorsolunk, szóval jegyezd fel a naptáradban, vagy állíts be a telefonodon figyelmeztetőt erre az időpontra! Ugyanis mi nem fogunk értesíteni Téged sem emailben, sem telefonon, ez legyen a Te dolgod! Látogasd meg minden hétköznap a weboldalunkat, nézd meg a Nyertesek oldalt, és ha az aznapi dátum mellett a Te nevedet látod, akkor gratulálok, mert Te vagy a szerencsés nyertes!

Mit kell ilyenkor tenned?

Csupán annyi a teendőd, hogy még aznap 17:00-ig hívj minket a 30/884-5656 telefonszámon, ahol neved és regisztrált email címed bemondásával, máris Tiéd lehet a gumicuki csomag! Nagyon fontos betartanod a jelentkezési határidőt, mert ha délután öt óra után telefonálsz, vagy másnap, akkor sajnos már nem vagy jogosult a nyereményre!

Hogyan iratkozhatsz fel?

Töltsd ki az alábbi mezőket, ha részt szeretnél venni a játékban:

Iratkozz fel most!