Fotó: Zirig Árpád, Origo

2016.07.04. Az Origo kóstolta a gumicukrunkat

Az Origo újságírója, Zirig Árpád talált rá és kóstolta meg az Obstermann’s gumicukrokat és írt róla egy tesztet is! “A csengeri cég stratégiája remek, végre üzemi szinten is ráálltak a gasztrobubusok kedvenc otthoni taktikájára, vagyis gyümölcslét használnak, nem cukros, ízesített szirupot. Mivel a hazai alma olcsó és jó, a levét veszik alapul az édesség gyártásához. Nincs hozzáadott cukor, csak az, ami benne volt a gyümölcsben.”

Olvasd el a teljes cikket…

2016.05.04. Termékmix Magazin – Obstermanns, az egészséges gumicukor, 100% gyümölcsléből

Mesterséges édesítőszereket, színezékeket és aromákat, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, GMO, glutén mentesek. Akár cukorbetegek is fogyaszthatják a betegségük mértékétől függően, a kalóriatáblázat figyelembe vételével! Mivel kizárólag gyümölcscukrot tartalmaznak a termékek, így NETA. sem terheli, ezért nagyon kedvező az ára. Iskolabüfékben is árusíthatóak! Termékmix Magazin 2016. májusi lapszáma

Tovább a cikkre…

2016.04.05. Termékmix Magazin – Obstermanns, az egészséges gumicukor, 100% gyümölcsléből

Az egészségtudatosság az édesipar minden területén kezdi visszanyerni régi mivoltát, a mai elvárásoknak megfelelve – hangsúlyozta Klesitz Tamás, az Obstermanns Kft. kereskedelmi vezetője. Ez a régi „új” piac mára kezdi átalakí-tani a vásárlók értékrendjét: egyre többen szeretnének egészségesebben étkezni és ennek megfelelően nő a kereslet a természetes összetételű termékek iránt. Interjú Klesitz Tamással az Obstermanns Kft. kereskedelmi vezetőjével: Termékmix Magazin 2016. áprilisi lapszáma

Tovább a cikkre…

2016.02.02. Termékmix Magazin – Obstermanns, az egészséges gumicukor, 100% gyümölcsléből

Az egészségtudatos fogyasztók kedvencei az „Obstbear, Obstland, Obsfun” termékeink. Lágy, természetes ízek jellemzik, 100% gyümölcsléből készülnek, kizárólag természetes összetevőkből. Mesterséges édesítőszereket, színezékeket és aromákat, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, GMO, glutén mentesek. Akár cukorbetegek is fogyaszthatják a betegségük mértékétől függően, a kalóriatáblázat figyelembe vételével! Interjú dr. Váradi Szabolcs az Obstermanns Kft. tulajdonos ügyvezetőjével: Termékmix Magazin 2016. februári lapszáma

Tovább a cikkre…

2016.01.20. Új termékeink: OBSTFUN és OBSTLAND

Bővült az egészséges, 100% gyümölcsléből készült prémium kategóriájú gumicukorkáink köre két új termékkel. Az Obstbear termékünkhöz hasonlóan az Obstfun és Obstland sem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket és aromákat, és hozzáadott cukrot. Míg az Obstfun a trópusi ízek kedvelőinek (mangó, lime, banán, gránátalma), addig az Obstland az erdei gyümölcsök ízeit hordozza magában (málna, szeder, áfonya, fekete ribizli). GMO, glutén mentesek. Akár cukorbetegek is fogyaszthatják a betegségük mértékétől függően, a kalóriatáblázat figyelembe vételével!

Tovább…

2015.10.02. Legújabb termékünk: OBSTBEAR

Megjelentünk Európában is egyedülálló 100% gyümölcsléből készült első prémium kategóiájú gumicukorkával, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kizárólag a gyümölcslében található gyümölcscukrot. Akár cukorbetegek is fogyaszthatják a betegségük mértékétől függően, a kalóriatáblázat figyelembe vételével! Nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket és aromákat, ezzel a termékkel Magyarországon egy új egészséges gumicukor kategóriát hozott létre az Orbstermanns Kft.

Tovább…

2015.09.20. TOMMY – Új gumicukorkával bővült a gumicukor kínálatunk

Tommy a legönzetlenebb diák az osztályban. Gumimacikkal lepi meg társait minden nap az iskolában. Kívülről tudja, hogy melyik barátja mely ízű gumicukrot szereti a legjobban. Nem csak az ízűk, hanem a színük is káprázatos. Mangó, lime, körte, meggy és szőlő… Nyammm. Ki ne szeretne belőle kapni? 100% természetes anyagból, mesterséges édesítőszereket, színezékeket és aromákat nem tartalmaz, GMO és gluténmentes.

Tovább…

2015.08.15. Linda, Suzzy, Jimmy

Új csomagolást és egyben új designt kaptak 100%-ban természetes gumicukorkáink. Linda minden ebéd után időt szakít egy kis nassolásra. Különleges formájú és érdekes ízű gumicukrokat kedveli igazán. Suzzy az osztály legjobb tanulója. Minden jó osztályzatért vagy dicséretért zselécukorral ajándékozzák meg. Így hát a sok-sok zselécukorból a barátainak is jut bőven. Jimmy a csibészek csibésze, csalafinta, de az állatvilág nagy rajongója is egyben: papagáj, zebra, pillangó, maci – csak néhány a kiemeltek közül. Málna, citrom, alma, narancs, ananász! Hmmm… Csupa finom ízek! Mesterséges édesítőszereket, színezékeket és aromákat nem tartalmaz, GMO és gluténmentes.

Tovább…

2014.09.12. Új munkahelyeket hoz a Csengeri gumicukorgyár

Átadták az Obstermann’s Kft. új édesipari üzemét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerben pénteken. Az eseményen Czomba Sándor szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkár beszédében elmondta: idén összesen 28 milliárd forintos igény érkezett a vállalkozásoktól munkahelyteremtő beruházási támogatásra, a Nemzetgazdasági Minisztérium pedig 16 milliárd forintot osztott ki. Az Obstermann’s Kft. is ezt a támogatást vette igénybe a fejlesztéshez….

Tovább…