NANI ELÉGEDETTSÉGI FELMÉRÉS 2021. május

Az itt feltüntetett eredmények 2021. május 12. és 17. között beérkezett, összesen 966 válasz alapján készültek. A felmérésben a www.termeszetesgumicukor.hu weboldal vásárlói (akik legalább 1 alkalommal vásároltak 2020. január 1- 2021. május 8. között) vettek részt. A felmérésben 9308 fő vett részt, és 2021. május 17. éjfélig 966 fő válaszolt, amit ezúton is hálásan köszönünk!

A kérdőívet ide kattintva találhatod

Az eredmények valódiságáért 100% felelősséget vállalunk! 

A NANI elégedettségi mutatója a felmérésünk alapján:

94,6%!

Nagyon örülünk, hogy Te ilyen kivételes szeretettel viseltetsz a NANI iránt!  Egy olyan kis hazai vállalkozás számára, mint a miénk, ez ÓRIÁSI ELISMERÉS!
Hálásan köszönjük megtisztelő bizalmad.

 

ÍME A RÉSZLETES BETEKINTÉS A SZÁMOK MÖGÉ

Ossz elegedettseg nani diagram
gyomoreges-reflux
puffadas
energikus
Jotekony hatas nani diagram
Mennyire izlett a nani diagram

És végezetül a legérdekesebb kérdés, ami mindenkit annyira foglalkoztat!

Mennyi fogyás 30 nap alatt?

A válaszadók 48,5%-a tapasztalt fogyást, azonban fontos megjegyezni, hogy a fennmaradó 51,5% jelentős része még nem fogyasztja a NANI-t 30 napnál hosszabb ideje. Ha csak a 30 napnál régebbi fogyasztókat vesszük alapul, akkor elmondhatjuk, hogy a válaszadók 82,4%-a tapasztalt fogyást a NANI fogyasztását követően. Ha nem vesszük figyelembe azokat, akik csupán 1 kg-ot fogytak, akkor kijelenthető, hogy a NANI fogyasztók 62,8%-a 2 kg-nál nagyobb mértékű súlycsökkenést ért el! 

Mennyi fogyas diagram nani
4 nani almaecet gyümölcszselé

NEM! MÉG ENNÉL IS KEVESEBBÉRT! Ha szeretnél szuper alacsony áron újra rendelni a NANI-ból, használd ki 3+1 NANI ajánlatunkat és használd a LOVENANI kuponkódot, mert így mindössze 8991Ft-ért küldünk Neked is 4 doboz NANI-t! 

KIVÉTELES AJÁNLATUNKAT IDE KATTINTVA ÉRHETED EL május 31-ig! 

ÉN IS KÉREm