MIÉRT ALMÁBÓL KÉSZÍTJÜK?
SEGÍTI A
SZIVET
Az alma magas kálium tartalma rendkívül jótékony hatással van az érrendszerre és a szívre és csökkenti a vér koleszterinszintjét.
SEGÍTI AZ
EMÉSZTÉST
Az alma rendkívül jótékony hatással van az emésztésre, az almában lévő pektin a belekből nem szívódik fel, viszont rendkívül sok vizet köt meg, ezáltal lazítja a székletet és bélseprő hatású.
NÖVELI AZ
ENERGIÁT
Az almában lévő fruktóz biológiailag fontos szénhidrát ami a répacukorral ellentétben lassabban szívódik fel és hosszabbtávú energiát biztosít a szervezet számára.
ERŐSÍTI AZ
ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGET
Az A-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, B9-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin és az E-vitamin együttesen és komplex módon segítik az ellenálló képesség hatékonyságát.
GYÜMÖLCSZSELÉ DAUCUS CAROTA – BIO SÁRGARÉPALÉ KONCENTRÁTUMMAL
VISIO SZEMTÁMOGATÓ GYÜMÖLCSZSELÉ BIO SÁRGARÉPALÉ KONCENTRÁTUMMAL
VALÓDI ALMÁBÓL, HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL
KIVÉTELES GONDOSSÁGGAL VÁLOGATOTT, 100% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
OLVASS A SOROK KÖZÖTT…
Tudod, hogyan kell értelmezni egy termék címkéjén feltüntetett összetevők sorrendjét? A magyar jogszabályok szerint kötelező azzal az összetevővel kezdeni a felsorolást, amiből a legtöbb van az adott termékben, és csökkenő sorrendben haladni a legkisebb mértékben jelen lévő összetevőig! (sajnos a külföldi termékeknél ez nem kötelező, így megtévesztő lehet az összetevők aránya) Ez a szabály mindenkire vonatkozik, így ha bármilyen élelmiszert vásárolsz Magyarországon, a címkén lévő felsorolásból egyértelműen kiderül miből tartalmaz az adott termék a legnagyobb mennyiségben.
Vigyázz! Ha a termék címkén a felsorolás pl. glükóz sziruppal kezdődik, akkor biztos lehetsz abban, hogy az adott termék a legnagyobb mennyiségben iparilag előállított cukrot tartalmaz és rendkívül alacsony biológiai értékkel rendelkezik!
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energiatartalom: | 1211 kJ / 286 kcal |
Zsír: | 3,1 g |
amelyből telített zsírsavak: | 0,6 g |
Szénhidrát: | 63,8 g |
amelyből cukrok: | 63,5 g |
Fehérje: | 0,7 g |
Só: | 0,08 g |
Aktív összetevők | 2db gyümölcszselében | NRV%* |
Daucus Carota mg | 150 mg | -* |
Avokádóolaj mg | 150 mg | -* |
*Nincs ajánlott beviteli érték
Figyelmeztetés: A termékben lévő bio sárgarépalé koncentrátum organikusan magas béta-karotin tartalmú. A hidegen sajtolt avokádóolaj az egyik legjobb természetes forrása az E-vitaminnak, gazdag bioaktív anyagokban, antioxidánsokban és telítetlen zsírsavakban.
Adagolás: naponta 2 gumitabletta javasolt.
Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen.
ÖSSZETEVŐK
VAN MELLÉKHATÁSA?